Tre galna dagar!

Det har varit tre helt galna dagar på säljskolan! När vi i fredags slutade för dagen insåg jag att det var allt vi fick från skolan. Resten har varit upp till oss själva. Jag har pluggat som en galning sedan dess och imorgon kör vi igång på riktigt!

Happy day

En sista ledig dag. Den spenderade jag med Tove på stan. Vi kollade runt och åt lunch.
Jag köpte skorna och ett statement halsband. Den vita fluffiga tröjan från igår byttes mot en blå blus. Den får åka tillbaka imorgon, fel storlek, fel färg.
Imorgon börjar jag på 3 vilket ska bli såå kul! Taggad till tusen.


Måndag

Träning, farmor, stan och middag med Love. Grym dag helt enkelt.
Jag har kollat utbudet av skinnbyxor och känner mig rätt nöjd med att behålla dem jag köpte. Hittade en vit fluffig tröja som kommer bli snygg i vinter OCH skorna. The shoes. De är helt fantatiska och jag borde inte, men imorgon köper jag dem!
Vid kvällningen mötte jag upp Love som var grymt snygg med sin långa beiga trench. Vi har inte träffat på två år och det var kul att äntligen träffas igen. Love är en tjej som man har respekt för. Inte någon man ifrågasätter.
Det blev en lång kväll på Vapiano i Gamla stan.

Lördag

Första högskoleprovet. När jag gick hemifrån vid 6.50 var det mörkt, minusgrader och snö låg på marken. Det kändes helt sjukt. Bussen till universitetet var knökfull av provdeltagare.
Nu är första provet gjort och det var riktigt roligt! Jag har saknat prov. Nörden.
Efter sista blocket var jag helt slut och jag visste med mig att resultatet inte skulle bli något i toppen. Inte närheten. Det konstiga är att jag skrev bra på NOG och DTK. Dem delarna som jag kände skulle vara mina största svagheter. Det känns väldigt bra! Jag vet vad som krävs till i vår och då kommer det bli riktigt bra för så svårt var det inte. Med lite övning på snabbläsning och ett bättre ordförråd i engelska så kommer det gå jättebra nästa gång. Det är inte ofta dem orden kommer från mig.



Loooove the picture


Facebook fenomenet...

Facebook skrämmer mig! Jag har vänner som uppdaterar allt. Allt. Vad de gör, var de är, vem de är med och varför. Om det skulle hände att de inte vill säga var de är med vem och varför så nämner dem det också. Såklart! Frågan är, vem bryr sig? Det kan ju inte vara många. Jag tror att många måte uppdatera konstant för att känns sig lite behövs eller eftertraktad. 
Jag lägger också upp saker, oftast när jag har tråkigt eller om det är något speciellt men fasen inte när jag går på toa eller sätter mig på bussen.
Det är det som är så bra med en blogg. Man kan skriva vad som helst utan att folk får desperata meddelande om vad man gör.

Out of energy

Idag har ingen energi alls. Planen var att jag skulle åka till gymmet direkt på morgon vid nio. När jag åkte från Eddie var jag så trött att jag åkte hem och bara la mig i soffan. Efter att ha sovit i tre timmar vaknade jag och var trött...
Nu sitter jag här och är arg på tyget jag köpte igår. Det blir inte jävla omlottkjol. Nej. 
Kan inte bara nästa onsdag komma så att allt bara kan börja. Nu.

Kontakten

Det är lika roligt varje gång. Haha.

KVINNA SÖKER MAN:


”Kvinna 20 år, söker mänskligheten.”

 

”Flickig konstnärssjäl söker östermalmsbo för seriös kärleksrelation.”

 

”Jag är en afrikansk tjej 28 år som söker en lång man, 35-47 år, över 180 cm lång för familjebildning.”

 

”Jag är en varm, sensuell, afrikansk kvinna, 41 år, storlek 14. Söker man 40-55 år för relation och familjebildning”

 

”Sökes du attraktive, långe gentleman 30- eller 40-talist, rökfri, sunt och måttlig från socialgrupp 1! Resvan, pensionerad, östermalms- eller djursholmsbo.”

 

”Glad, snäll, trygg omtänksam man vill en 70-årig liten och behändig russinkvinna lära känna.”

 

”Jag är 1000-konstnär med sårad ekonomi. Intelligent humor, 174 cm, kraftig, snygg, envis.”

 

MAN SÖKER KVINNA:


”Lugn och mysig kille, hus på landet, snäll och ser bra ut, vill träffa snäll tjej som är jordnära och söt, Du gillar skog före krog, du har inte svarat på annons”.

 

”Trevligt att du ringer! Jag letar efter en trevlig, snäll tjej som är charmig. Utseende ej alls viktigt.”

 

”Snygg, 40 årig man söker kvinna med invandrarbakgrund. Intellektuell, med stort andligt intr. Snäll och farlig. Ibland lite blyg. Humor/lättsinnig blandat med allvar och djup. Gillar att fundera.”

 

”Jag söker dig XXL-kvinna som tycker om lugna hemmakvällar med ett gott rödvin, en skön höstpromenad med en fika på det.”

 

”Jag är en man som söker kvinna i lagom ålder.”

 

”Den glade masen som ser en möjlighet i alla hinder. Grått hår är vackert, 68 år är härligt, 85 kg är gulligt. Vi ser framåt med glädje, att vara tillsammans den tid som är kvar. Kallt ute, varmt inombords.”


EFTERLYSNING:


”Vi fick ögonkontakt vid ingången till Arlanda i vintras. Du hade en stor resväska. Jag har tänkt på dig sedan dess. Hör av dig!”


Rummet

Nu är allt klart. Jag har småfixat med att åka runt och köpa saker, lämna tillbaka det jag nyss köpt osv.  i snart två veckor. Men igår blev jag helt klar och så här blev det: En hög säng, en drömfångare, beigea och bruna toner, helkroppsspegel och enkla hyllplan. Fönsteret får ändras efter årstiden. This is it.



Födelsedagar

Igår firade vi Eddie som fyllder 21 år idag. Förfest hos honom och sedan utgång. Vi hamnade på Hotellet. Ingen all-in-kväll eftersom att jobb väntade idag. I veckan är jag ledig i alla fall.
Nu ikväll firade jag Eddie med hans familj med middag på Backstugan. Det var helt jäkla sjukt gott! Innan det svängde jag förbi Hanna som också fyllder år idag. Grattis på er!


För att fira.


Igår

Igår skrev jag på för 3. Jag sökte jobbet för en månad sedan ungefär och fick veta i måndags att jag fått det. Det var fyra steg dit, internettest, intervju, personlighetstest och iqtest sedan ett förväntningsmöte. Det sista gjorde jag igår sedan var det klart.
Det känns så sjukt jäkla bra! Jag ska jobba som säljare på 3 och börjar den 1 november. Innan det är den en kort utbildning på deras säljskola. Det här kommer blir riktigt roligt.


MY GIRLS

Det blev en jättemysig eftermiddag och kväll med flickorna. Filippa grät när jag gick och jag fick blinka för att inte och börja gråta jag också. Jag älskar mina små flickor!
Idag bakade vi tårta och busade mer än vanligt. Tårtan blev färgglad och söt. Så söt att Filippa fick en chock och grimarserade. Sedan frågade hon, "gjorde vi fel?" Haha.



Torsdag

Ledig dag därför ska jag vara med flickorna. Det är förmodligen sista gången. De vet inte om det än men för att inte göra det så dramatiskt ska vi ha riktigt roligt och göra något som vi inte brukar. Jag har köpt en tårtbotten, grädde, sylt och godis. Dem ska få göra en äckligt barntårta. Haha.
Det kommer bli jättetråkigt att sluta samtidigt som jag har vetat att den här dagen skulle komma. Idag ska vi ha kul i alla fall!

Den helgen

Kollade igenom mappar med bilder och hittade bilder från projekthelgen. Helveteshelgen. Jag kommer alltid minnas den här ångesthelgen men vi hade kul! Nu i efterhand kan jag säga så.
Haha. På fredagen 00.00 skulle hela arbetet vara inne. Det slutade med att vi tvingades gå när skolan skulle låsas. Vi var väl klara men det var tusen småfel. Stavningen på handledarens namn bland annat... Med ett halvdant arbete satte vi oss på tunnelbanan och åkte hem (!) till vår lärare, eller beställaren, som skulle ha arbetet. Han kommer ut i mjukisbyxor. Det här kan vara höjden av pinsamhet.
Efter detta åker vi hem till mig för att öva på att förbereda presentationen hela helgen till veckan därpå. Vi unnande oss en Vapiano-middag och bio men annars var det mjukisbyxor, tröttskratt och pp-persentation för hela slanten. Typ såhär:



WORKING CLASS HERO

Det är höst och jag har inte ens märkt det. Typ. Eller jo, jag har sopat av löven på rutan innan jag kört iväg till jobbet och satt på mig handskarna innan jag kliver ut ur den. Det är väl det.

Det slog mig idag när jag stod stilla vid ett övergångställe och ett gäng tjejer på väg hem från skolan gick över att det faktiskt är höst! Vilket innebär mysiga halsdukar, stövlar, kappor och skinnjacka. Snart är det så jävla kallt att det är dunjackan som åker fram och jag har inte ens kommit till höststadiet. Det är fasen ångest framkallande! Förhoppningsvis inser jag att det är vinter innan jag har stått och skrapat rutorna på bilen i två veckor. Den dagen den sorgen.

Det ska bli så kul och skönt att få ha på mig mina egna kläder och faktiskt få fixa mig för att gå till jobbet där man träffar folk. Working, here I come!


FINALLY

Äntligen medvind! Igår fick jag samtalet om att jag fått jobbet jag sökt som jag verkligen ville ha. Det känns så jävla bra! Den 1 november börjar jag på riktigt men innan det är det en säljutbildning. Det finns inga ord för hur mycket jag har längtat efter det här. På fredag ska jag fira genom att shoppa. Rätt typiskt.


!

Jag är fruktansvärt dålig på att kunna göra flera olika saker samtidigt. Jag har i en vecka fixat med mitt rum, som fortfarande inte är klart. Under den här tiden har jag inte gjort annat, bortsett från att jobba. Jag blir lite av en eremit vid större projekt. Vill ha klart saker och ting innan jag ens kan lyfta luren och ringa ett spontant samtal…Nu föll jag på mållinjen när pappa inte hann få upp spegeln innan han åkte till fotbollen. När den sitter på plats, om ca två timmar, kan jag börja leva igen.

 


Djävulen själv

Jobbar mest nu. Det är tungt. Bokstavligt talat tungt. Intensiva jobbperioder är all träning man behöver. Just nu bygger jag nya krukavdelningar. Det är inte bara det att det är drygt att stå på en stege och svettas utan allt surt folk är det värsta. En tanat liknande en gråsugga med mungipor som slog i marken hade åsikter om kartongbitarna på golvet och efter att ha försökt få upp ett hyllplan på 20 kg i en kvart var min första tanke att tappa hyllplanet i kärringens kundvagn efter en stunds övervägning blåste jag ner dammtussarna i håret på henne istället. haha.

 


Lördag

Idag har jag och farmor målat taket i mitt rum. Imorgon kör vi väggarna sedan IKEA om allt vill sig väl. Det är så kul att göra om ibland. Bara lite små saker men bara ny färg på väggarna gör riktigt stor skillnad!

RSS 2.0