Tisdag

G r y m dag. Jag satte mitt personliga rekord och Samsung-tävlingen avslutades vilket innnebär att jag är en av vinnaren av en Samsung Galaxy S!! Helt sjukt att jag ens var med i tävligen eftersom att det är min första månad. Nu blir det kinamat med mamma. Jag är rånöjd helt enkelt.

20 år!

I lördags firade vi att Carro fylllt 20 år! En riktigt rolig dag!
Vi börade med poledance vilket var stört kul, men svårt coh en sak är säkert. Jag lär aldrig bli strippa för jag bestitter inga sjills. Det är ett som är säkert.
Efter danlektionen åkte vi hem till Carro och drack lite mousserande samtidigt som vi badade bubbelpool ute. Vi gick upp efter fyra timmar och två tomma flaskor. Efter att ha sminkat oss tillsammans åt vi en god middag och körde tjejmiddag-spelet. Shit va vi skrattade. På detta en utgång och kvällen var fulländad. Haha.


Power Week

Det har varit en g a l e n vecka. Vi satte GA-målet och lite därtill. Alla har kämpat som fasen hela vecka med att dra in sina GA för att vår säljkanal skulle vara bäst och shit va duktiga vi har varit!
Igår blev det en fet After Work med alla säljare. Både privat och företag. Vi satte hos på ett hak vid fridhemsplan innan middagen på Mariot. Det var kul att så många var med på middagen och verkligen körde all in.
Jag åkte hem från Mariot vid ett tiden när många andra drog in till stan. Det hade varit kul att kunna följa med men idag är det dags för Carros 20-års dag och vi ska fira hela dagen!
Om två timmar ska vi ses vid Östermalms Torg med shorts och linne... sedan middag och utgång. Mer fick vi inte veta. Kommer förmodligen bli en stört kul dag!


Tisdag

Efter en låång arbetsdag gick jag och ett gäng från jobbet och åt middag på Pong. Det blev asiatisk buffé och en efterättsbuffé. Haha. Det var trevligt i alla fall. Vi pratade om allt roligt som kommer snart,  3Julfest, Mimmis födelsedag och SA.  Massa säljare som festar. Galet med andra ord.

Nu blir det till att leta efter något att ha på sig imorgon. Imorgon kör vi till 20 eftersom att det är Power Week. Tagg.


I natt...

Det hände det något sjukt på vägen hem igår natt! Jag och Eddie körde längs den stora vägen i området jag bor. Helt plötsligt ser jag två personer försvinna över vägen jättesnabbt. Jag som kör frågar Eddie om han såg vad det var. Han säger att det var två som cyklade. Vi kommer ifatt dem och ser att den ena har en stege på ryggen och den andra en korg med rep. Dem svänger in på vägen där jag bor och blir uppenbart störda att vi kör efter. Båda vinglar som fasen på sina cyklar. Jag kör två meter bakom i samma hatighet om dem cyklar.

Eddie ringer polisen eftersom att det måste varit inbrottstjuvar. Jag kör efter killen med stege på ryggen men han kastar sig in i en gränd och försvinner. Vi kör runt och möter plötsligt den andra killen som tagit sig ut på den större vägen vi kör efter honom med bara någon meters avstånd men han försvinner in på en camping där vägen tar slut så vi vänder runt för att se vart killen med stegen tagit vägen. Han dyker strax upp och blir skit stressad när han ser att vi är kvar. Vi gör en u-sväng men han cyklar på som fan och försvinner in på samma ställe som den andra. Vi ställer bilen utanför campingen för att se om dem kommer ut och för att visa polisen vart dem försvann in. Efter en stund kommer en kvinna up på cykel. Förmodligen för att reka om vi var kvar. Vi möter polisen när vi kör där ifrån sedan vet vi inte vad som händer…

Det komiska var att båda såg precis ut som två filmtjuvar! En mössa upprullar på huvudet, långa och smala med slutna ansikten.

Viktigt (för Eddie) att tillägga är att jag var skiträdd att någon av dem skulle ha vapen… haha.


AFTER WORK

Vi körde after work igår. Nästa alla förljde med vilket var kul. Efter middag och en öl på hotellet var vi några som gick till Langolo. Vad som hände sedan vet jag inte för jag åkte hem!


Tisdag

Jobbet rullar på och det är stört kul. Varje dag, hela tiden. Shit va jag trivs!
Idag satte ledningen ett mål på 65 sålda abb för hela gruppen. Klarade vi det skulle 3 bjuda teamet på afterwork imorgon. Vi slutade på 75. Det betyder att det bli ett par glas imorgon, det blir trevligt.
Efter jobbet hämtade Carro upp mig för ett kvällsfika och jag fick min inbjuda till hennes 20-års firande. Allt vi har fått veta är att vi kör all in hela dagen och möts upp vid östermalmtorg halv tolv på lördagen med badkläder och ett glas. Sedan middag och en galen utgång på kvällen. På det en massa överraskningar. T a g g.

Kul inbjudan!Igår natt

Det blev utgång igår. Hanna och jag inledda kvällen med en öl på Langolo. En öl liksom. Sedan mötte vi upp Gila, Felicia och Erika på Amba efter det vet jag inte vad som hände men vi hamnade på Laroy med för många shots.
Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Hemgången var helt sjuk. Det minns jag.

Ölen satte typ nivån på hela kvällen...

5

Målet var fem idag och jag satte fem. Det krävdes lite övertid men det är det värt. Varenda sekund. Jag älskar det jag gör och jag älskar mina kollegor. Jag har hamnat rätt!

LIFE IS GOOD

Älskade Fanny. Jag fick ett brev av Fanny igår, i brevet låg ett kort med en lite hälsning får min bästa vän! Det är sjukt vad jag saknar henne. Helt galet. Nu har vi i alla fall sagt att vi möts i New York i april. Imorgon ska jag kolla om jag får ledigt sedan är det bara biljetten kvar! Nedräkning.


LAGA GOD MAT

Dagarna går allt känns så jäkla bra hittills. Det känns som att jobbet är precis rätt för mig!
Idag var det dags för matlagningskursen som Eddie fick av mig i födelsedagspresent. Det var riktigt kul och vi lärde oss supermycket. Det var älg och rotsaker som stod på menyn. Älg är inte min grej men resen var gott.
Kursen hölls i Vaxholm i en villa med utsikt över vattnet. www.lagagodmat.se, ett varmt tips!


Tisdag

Det känns så bra på nya jobbet. Alla kollegor är så hjälpsamma och snälla. Kul att alla är köna privat också. Idag körde vi en tjejlunch vilket var jättetrevligt. Att sitta ner alla tjejer underlunchen och prata om allt annat.
Idag började vi på riktigt med samtal och jag sålde! Jag var först coh emsam om det av oss nya vilket var en riktig kick. Sista samtalet blev ocskå sälj vilket var g r y m t. Imorgon är en ny dag.

RSS 2.0