Sales Academy 2011

Det är helt galet! Det går inte att beskriva hur sjuk stämmning det blir när man samlar flera hundra säljare i en och samma lokal. Hela dagen var fantastisk!
Vi som hade vunnit Golden Leauge samlades i Repan innan vi hoppade in ilimousinerna till Arons Borg. Vi drack skumpa, spelade hööög musik och satte prägeln på dagen. När vi kom fram och hoppade ur bilarna stod hela 3säljkår och apploderade åt oss, sjuk känsla när över 400 står och apploderar åt en. Haha.
Efter det var det lunch och sedan föreläsningar med Jörgen Oom. Grym insperatör! Efter det var det prisutdelning för Golden vinnarna, vi fick gå upp på scenen och ta emot ett presentkort på Hasseludden Spa.
Golden gick sedan ner i relaxandelningen innan vi gjorde oss klara för middag och fest!
Sedan var det all in! Fotografering, middag sedan gaaalen fast och prisutdelning.
Jag fick pris i kategorin Bästa säljare vilket känns så sjukt bra! Att ta SA till SA kändes för sex månader sedan som en overklighet. Nu har jag mitt diplom och fick också en Samsung galaxy II.
Vi dansade sedan vidare och det var helt klart en av de bästa kvällaren i hela mitt liv.

Torsdag

Imorgon är det fredag. Jag älskar fredagar på 3! Alla är glada och det är sushi med tjejerna! Sedan är det helg! Helgen kommer bli sjukt rolig. AW imorgon sedan kräftis på lördagen och SA på söndag! SA:n är tveklöst årets händelse! Alla 3säljare i hela sverige samlas i en och samma lokal, äter, prisbelönas och festar med stort F. Just därför var jag och fixade håret efter jobbet!

Jag har fått min iPhone

När jag sökte tjänsten som coach lovade jag fick själv att jag skulle köpa en iPhone om jag fick tjänsten. Jag beställde telefonen för ett par dagar sedan och nu har jag den. Den är vit och passa till min nya MacBook. Vilken Apple torsk jag har blivit, haha.
Nu sitter jag och lägger till nummer och det är så skönt att rensa ut! Att bara ha dem man faktiskt använder är jätteskönt.

En skön känsla!

Det är så fruktansvärt skönt att träna! Känsla innan man ska träna är inte alltid den bästa men efter! Shit. Efter jobbet åkte jag hem och hämtade badkläder och sköna produkter sedan gick jag upp och simmade en timme. Efter det bastade jag lääänge och gjorde alla dem där sköna sakerna. När man sitter i bastun efter träning känns livet bra!

Torsk!

Jag är en riktig HTML torsk, haha. Jag kan i stort sätt ingenting och kör allt som oftast uteslutesmetoden. Om jag tar bort den här koden, vad händer då? Oj, jag hamnade upp och ner och texten försvann... Just nu är det headern som ska fixas. Vad som helst kan hända med andra ord.

Ledighet

Det har varit en mycket bra vecka. Jag trivs så fruktansvärt bra med min nya tjänst! Att kunna gå från jobbet i tid och må bra, inte känna av någon stress och vilja göra saker efteråt känns som rena lyxen!
Helgen har varit lugn. Jag och Eddie var ute på Edholma och åkte wakeboard vilket gick sådär. För mig i alla fall.

Dagen efter

Middagen med tjejerna igår var jätte trevlig. Vi åt gott, melonsallad, kyklingspett och majskolv sedan passionfruktpannacotta. Vi satt ute och bara pratade och drack vin tills vi bestämmde oss för att gå ner på stan. Det är ju Pride i Stockholm så det var mycket folk ute. Det blev ett apr ställen men tidig hemgång för mig.
Nu liggaer jag i sängen med en kopp te och ser på hur regner öster ner. Konstigt nog känns det riktigt bra trots att det är sommar.  

Helg

Lyckokänslor. Det här har tveklöst varit den bästa veckan under min tid på 3. Jag har hamnat helt rätt, det här är vad jag vill göra! Jag har fått en coachtjänst där jag ska säljträna, utbilda och ha mina egna projekt. Det jag gör nu är att få skills. Jag måste bli mer allsidig, kunna mer om alla tekniska delar och systemfrågor. Det är så sjukt mycket och tar så mycket kraft av en nu i början, men när kunskapen finns där börjar det på riktigt!


NYSTART!

Känner för en nystart. Jag har inte skrivit på länge men nu kör jag igen. Någonting finns det ju alltid att skriva. Det har hänt mycket sedan sist. Jag hade en härlig resa i USA och Washington, en vår full av jobb och sedan en efterlängtad semester där jag bl.a. var i Grekland. Nu jag jag tillbaka på kontoret men har bytt tjänst.
Jag har gått från säljare till Coach. Ett helt nytt område. Det är så mycket att ta in! Jag ska kunna a l l t. Allt om allt!
Detta är starten på något nytt, något helt fantastiskt kul. Hösten får så gärna komma nu!     

RSS 2.0