TIME

Påbörjar sista vecka imorgon. Egentligen är det bara ett tidsfördriv för det är ingen skola. Lunch på torstag och utpring på fredag. Sjukt.


EN VECKA KVAR

Det är en vecka kvar och flakpynt idag! Helt underbart.


ONSDAGS(+ en dag)BILDENSATC

Middag och förhandsvisning igår. Sex and the city 2 var inte alls lika bra som första filmen. Det lär ha varit sista filmen. Det bör ha varit sista filmen... Men är man ett fan måste man se den! Säkerheten var sjuk, allas väskor visiterades och kamerorna omhändertogs och längst där uppe satt två vakter med nattkikare kollade så att ingen filmade. Haha.DAY

Okeeej! Jag har planerat in när jag ska hinna tvätta håret, hämtat biljetter till förhandsvisningen av SATC imorgon(!!!), shoppat och varit med Fanny. Det är inte fy skam.


(Fanny hälsar att hon önskar sig denna från Monki i studentprestent)


 

T

Stan med Fanny.


colorama


Svart i all ära men hur fint är det inte med färg till lysande sol och bruna ben?


GRILL

Lördags. Grillningen.

 MÅNDAG

Jobbdagen. Av alla Coop Forum, Coop Extra, Coop Konsum, Hemköp, Vi och Sabis i Stockholm fick jag Coop Forum i Södertälje. SÖDERTÄLJE LIKSOM!?. Nästgårds... Det var tungt, jobbigt och svettigt och kö på vägen hem. Ingen höjdare dag. MEN, jag hade faktiskt inget annat för mig nu när skolan är slut OCH jag har lärt mig att köra till nya stället.  Min hitta-krets utvidgas sakta men säkert. Inte en felkörning. Inte en enda. 
Imorgon blir det "jag-ska-hitta-studentlunch-klänning-sökande" och haffa biljetter. Det blir min dag det.


SÖNDAG

Det regnar och åskar. Om 22 minuter ska jag vara på kalas. Barnkalas. Igår var det grillning hos Evelina och Hilda sen utgång. En tidig kväll och en pigg dagen efter. Värt.


LIGHT PINK

Lugn.


UNDERBARA DAG

Det här kan ha varit årets bästa dag! Båttur till Djurgården, lååång promenad, lunch vid vattnet följt av drink i solen på Friday's och tillsist shopping. Sällskapet hade inte kunnat bli bättre.  

 


FREDAG

ÄNTLIGEN! Nu är allt klart i skolan. Inte en lektion kvar, inte ett prov inte en uppgift. Igår lämnade jag in det sista någonsin i gymnasiet. Nu ska jag och Fanny bara fira. Gå runt på Djurgården, äta lunch och shoppa. ÄNTLIGEN!


MÅNDAG

Morgon. Sitter här med maskulina byggkläder. Har aldrig någonsin fått så mycket blickar på bussen som jag får i de här kläderna. Tack? Börjar dagen på hemmaplan. Coop Sundbyberg. Efter jobb blir det plugg MEN på fredag är ALLT klart. Jag räknar iskallt med att jag inte har någon komplettering. 
Helgen kommer bli den bästa n å g o n s i n!  


im going to church

Jag och mamma ska till kyrkan. Pain. Men ett måste. Dessutom ska jag anteckna. Alla tre (!!) åhörare lär undra vad fan jag håller på med...
 
 

IGÅR

Lugnt. Skönt.


TORSDAG

Lugn och nykter dag. Nykterhetens dag idag. Powerwalk i bara linne och träningsshorts. Min förkylning ogillade detta starkt men det var 18 grader ute! Efter det kollade mamma och jag studentpresenter. Känner mig sjukt otacksam när folk frågar vad jag önskar mig och jag inte kan svara. Inte okej.
I väntan på Tyra&Bella Show, Sveriges fjantigaste och meningslösaste show, målar jag naglarna svarta och räknar till tre innan pappa kommit in och sagt "Men Amanda, det ser fördjävligt ut. Fräscht, fräscht"    


ONSDAGSBILDEN

07:30


ONSDAG


CUBUS

25% på Cubus smycken. Det tände jag på. Såklart.


Tuesday lovely Tuesday

Underbar eftermiddag. Glass och skatt i kungsan med folk i klassen. Äntligen lite väder att kunna vistas i också. Det är lite kvar i skolan men inga lektioner alls. Nästan. Kan inte vädret bara fortsätta vara som det varit idag. Snälla?


HARD WORK

Att jag antagligen snarkade på pendeln hem är resultatet av en lååång dag. Jobbade för andra gången, det är kul men kroppen dör. Det är sjuk slitsamt. Det är ingen dans på rosor att sköta om rosor. Hö hö.
Att lasermannen ligger över mig är också plågsamt!


 


SÅ HÄR SER DU MIG ALDRIG IGEN!

Eller? Min trash- rocker outfit blev inte så lyckad. Det är bara att inse: Jag är inte hård. Det ser mer eller mindre ut som någon har stylat om en Barbie. Det får gå för ikväll, temat är ju ändå, "så här ser du mig aldrig igen". Men kläderna är dansvänliga vilket ikväll är huvudsaken. Klackarna i taket mina vänner. 00:08

Blivit sjuk igen så jag borde sova. Vilket jag egentligen gjort hela dagen. Och läst. ska försöka läsa ut Lasermannen, analysera den och skicka in det snabbt imorgon för jag vill hinna shoppa också. Men, det förblir antagligen en önskan. (kom ihåg: 26 dagar kvar)    

THE WEEK

Veckan har varit bäst! Värd att minnas i bild.


Min studentskiva!
Middag och champagne med älsklingen 


ONSDAGSBILDEN


STUDENTSKIVAN

Helt sjukt roligt! Middagen var helt oslagbar, temat perfekt och festen grym. Alla var taggade, det var mycket folk och alla dansades. Jag är verkligen glad att jag har en kul studentskiva att tänka tillbaka på! Jag älskar min klass! Om en månad har jag tagit studenten och klassen har splittrats. Sjukt.

       


MÅNDAG

Skriver, skriver, skriver. Snart är alla uppgifter klara men inte riktigt än. Den här veckan ska de tyngsta in, tack och lov. Nu väntar jag på att min handledare ska ringa, det är min första dag som lärling idag. 

Förövrigt är det en månad och en dag till studenten(!!!) Helt sjukt..


VALBORG

Middag med Fanny i kungens älskarinnors hus. Det är grejer det! Sedan körde vi en all around innan vi hamnade på Langolo och sedan Laroy där Calle spelade. Kul kväll! Att jag bara har en häl idag är en annan sak... 


RSS 2.0