FEMKAMP PÅ GRÖNA LUND

Femkapen igår var hur mysig som helst MEN jag förlorade vilket fick mig att tappa humöret helt. Jag var grinig och sjukt besviken. Det är allvarliga saker när det handlar om slangbella och bollar. Jag älskar att tävla. Jag blir som ett barn, speciellt när Eddie är med. Ha. 


 

KVÄLLEN MED FANNY

Det blev ett nytt pasta försök på Vapiano med Fanny hörom kvällen. Lyckat och inget kladd. Jag har kommit fram till att kvällarna är dem bästa i Stockholm. Det är svalare, mindre folk och trafik och vackert. Efter pastan satt vi på strandbryggan tog en drink och pratade. Varje minut med Fanny är dyrbar den här sommaren.   


MIDSOMMAR

Inga onödigheter. Bara det man minns. Det blev en lugn och skön midsommar med sillunch på Ingarö och gillning på kvällen.OH SUNNY DAY

Sista lediga dagen. Njut.


MOULE

Jobbvecka tusen känns det som. Men, i helgen är jag ledig! Några timmar imorgon sedan Midsommarlunch på klipporna sedan middag hemma sedan får vinden visa vägen.
Jag älskar sommaren och kvällar. Jag får leva på kvällen och jobba på dagen och det är fasen inte så illa för solen skiner riktigt länge. Igår var det musslor ute med Gilan. Vi har börjat beta av Stockholms alla restauranger som serverar Moule Frites. Rivstart på Zanzibar.


thank you thank you

Det lönade sig att inte följa med till Cannes. Kanske inte. Men ändå.
 


Veckan

Började leva lite den här veckan. Bio med Hanna, middag ute med Gila, Evve och Hilda, shopping med syster, myskväll hos Fanny, middag med Eddies familj och Fridays med Gila och Evve. En skön vecka. Något varje dag. Nästa veckas planer blir att kolla resa, hitta en bikini vinkokta musslor med Gila och Evve och en ledig helg. That’s the thing, en ledig helg.


ALIVE

Jag lever men jag jobbar, vilket typ är samma sak som att gå i graven. Jag går upp tidigt (läs pisstidigt) för att åka till jobbet. Jag gräver, bär, planterar och vattnar och när jag kommer hem typ elva timmar senare rensar jag ur jorden ur öronen och typ dör. Nej, det här tamejfan inte vad jag hade förväntat mig av vuxenlivet. Ge mig en fet uppsats och jag gör den på en kvart.

VUXEN PÅ RIKTIGT

Nu har jag tagit studenten och jobbat i tre dagar. Det känns sjukt. Egentligen vill jag bara spola tillbaka bandet och vakna på morgonen sätta på mig mössan och den vita klänningen, åka till champagnefrukosten, skåla, fira, få betygen springa ut, dansa, spruta öl och vråla på flaket och tillsist firas hemma. Men, det var den dagen det. En sak kan jag säga och det är att det är värt varenda sekund av plågsamt pluggande, sena nätter tidiga mornar för att känna sig så nöjd på studenten som jag gjorde. Jag har gjort allt.
Nu jobbar jag, sitter i köer och blir irriterad på bilen framför som tog hela 3 sekunder på sig att åka iväg på för att åka till jobbet. Jag saknar skolan, lärarna och älskar fd Sp3a, tre underbara år. 
Nu ska jag bara leva! Jobba och göra allt jag längtat efter i tre år, komma hem från jobbet och bara ha tid för sig själv.


tomorrow tomorrow

Helt sjukt. Imorgon tar jag studenten. Idag är det studentlunch och tävlingar och imorgon champagnefrukost och utspring, flakåkning sedan mottagning. Det är fint väder och det måste hålla i sig. Det är först nu som jag inser att jag verkligen har älskat allt som haft med skolan. Jag är en nörd, en som trivs i skolan och jag kommer sakna det. Men, nu börjar en ny era i livet och jag ska jobba och klippa mig. Det är en stoooor förändring.  


RSS 2.0