PÅ FLYGPLATSEN

Det finns inga ord för hur mycket jag älskar det här landet. Klockan är inte sju än och hela Bangkok håller på att vakna till liv på riktigt. Jag sitter i loungen på flygplatsen och kollar ut över Bangkok. Det är ljust nu.  Här inne går aircondition på högsta speta men utanför är det över 30 grader. Konstig känsla.

Jag har alltid veta bo här för jag älskar den staden och efter tolv gånger känns det hemma att komma hit men samtidigt är det är så annorlunda.


FRAMME I BANGKOK

Nu sitter vi i loungen och väntar på att planet till samui ska gå. Det ska bli så skönt. Om tre timmar ligger vi på standen.


Riktigt snygga efter 10 timmars flygresa


BYE

Det ska bli så skönt.


VÄN!

Jag kommer sakna dig!


FÖDELSEDAGSFIRANDE

Nu är allt klart! Kläderna jag ska ha på flyget är framlagda och väskan stängd. Nu åker jag iväg och träffar lite vänner och firar Degen innan vi åker. Det blir en luuuugn kväll.


RESEVAN!

Syster ska ut och resa. Hon skulle ha ett litet handbagage denna gång sa hon...


RESESHOPPING


ONSDAG

Jag skulle säga att det är här är första vårdagen. Snön ligger kvar men solen har skinit hela dagen och slask och vatten har runnit från taken, det är tecken på våren! När jag gick inne Stockholms city nöjt jag av att gå där helt själv. Det var folk överallt, folk hade solglasögon och alla såg så glada ut! Jag fick köpt de sista sakerna till resan också. Ett oversizelinne, enkla ballerina och ett världens finaste halsband!
Hela dagen har bara varit mysig och inte ens det i vanliga fall vidriga besöket på Stockholms stadsbibliotek var hemskt. Då är humöret på topp!


23.33

Fixar. Packar och målar tånaglarna.


PACKAR PÅ LUNCHEN

Det är riktigt svårt att packa på vintern. Någon gång under hösten måste jag lagt undan massa sommarkläder för det jag hittat kan inte vara allt jag äger. Hoppas jag.  
Jag försökte göra en sallad som var lika god som den ute igår. Det gick inte helt bra. Hade inget av det som gårdagens sallad innehöll därför fick det bli en feta-avokado-sallad med tomater blandsallad. Den gick ner.


BESLUTSÅNGEST

Jag har så svårt att bestämma mig för denna skjorta. Den ser lite annorlunda ut + att den var på rea. Så egentligen finns det inget att tvivla om. Men ändå gör jag det. Som med allt annat. Den får ligga i påsen och vila lite tills jag fattat ett beslut!


STOCKHOLM FRÅN EN BIL


OBEHAGLIG VERKLIGHET

Jag är helt fascinerad av Thomas Quick. Så fascinerad att jag läser allt jag hittar om honom. Aldrig tidigare har jag trott att det varit möjligt att ljuga sig igenom en hel förundersökning och rättegångar men Quick har visat att det går, inte en gång eller inte två. Quick har tagit på sig ett 30-tal mord och blivit dömd för åtta! Min mening är att det är helt orimligt att han begått dessa mord vilket han själv nu hävdar att han inte har.

Hur kan en medicin påverka en människa så gravt att man börjat ta på sig mord när man inte varit i närheten av brottsplatsen?
Quick erkänner allt med drogklassad medicin i kroppen. Utan förklarar han hur hans verklighetsbild förvrängs av medicinen och att han inte har begått ett enda av dessa 30-tal mord. På dessa lösa grunder har han ändå dömts för åtta av dem trots att han inte kunnat uppge mer än vad tidningarna avslöjat…

Hela alltet är sjukt och obehagligt. Att Quick är sjuk finns det ju ingen tvekan om, vilket han själv säger att han är, men att det rör sig över 30 mördare som begått de brott Quick inte har tycker jag är det västa av allt!


22 - innebär en varm kopp te!

Det är extremt kallt ute. Vad jag kan minnas har jag aldrig upplevt något liknande. Världen blir som en annan i kylan det är helt tyst förutom något slags sprak. Men på torsdag slipper vi det här. Kanske skulle man njuta, vem vet när man upplever något liknande nästa gång? Just nu sörjer jag inte den tanken...


MÅNDAG


PÅ STAN

Med Gila på stan. Äter, pratar om omogna killar och längtar efter min student. Det kommer bli helt underbart. Nu blir det shopping och nya underkläder till Gila. He's gonna be thrilled!  


KLÄDMIX

Tråkigt plugg, tråkigt städ i garderoben. Men nödvändigt. När jag inte orkar prova vad som går att ha tillsammans lägger jag alltid upp det på golvet. Det ser rangligt och stelt ut men man slipper ta av sig sina egna kläder. Grannen, Burnie, sitter i köket och jag tänkte bespara honom en nakenchock till middagen.  


FLOW

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.
Allt går åt helvete idag. Allt. Informationssökning om EU, mail, packning, åka till Zara med Gila. Varför kan inget bara flyta idag? Jag hinner inte misslyckas idag... 

TÄVLINGEN KAN BÖRJA!

Man kan tävla om allt! Tävla om att vinna en bil, en resa, nytt utseende, produkter, goodibags ALLT! Vad jag kan minnas har jag aldrig deltagit i en tävlig men det är fasen dags nu! Jag ska från och med nu anmäla mig till alla tävlingar (av värde såklart)jag ser! Ett krav är dock att dem inte få ta tid. Hatar saker som är omständigt och tar tid. Nej, en tävling med kryssfrågor eller motivation och jag kammar hem bilen på en gång!.. man kan ju alltid hoppas?


TILL GLAMOURAMA


GÅENDE? SE UPP!

Det är kallt och jävligt. Det blåser och snöar vilket inte är den skönaste kombinationen. Jag vet att det inte är skönt att vara ute och gå och att man bara vill dit man ska fort som fan men tänk er för! Bilar har jättesvårt att stanna och ännu svårare att se alla gående för all blåsande snö. Detta innebär att det är livsfarligt att gå rätt ut i gatan, bara för att ni ser bilen innebär det inte att föraren ser er!
Jag var ute och körde nyss och hade kunnat köra på tre stycket som helt plötsligt får för sig att de bara måste gå över gatan precis just när jag kommer körande. Jag hör hur bromsarna tar och hur bilen glider fram och inte får fäste. Den gående lilla tanten kollar surt upp som att jag väsnades oerhört med mina bromsljud!
Se dig för tant om du vill komma hem med dina två mjölpaket!


THANKS GOD!

Har precis hämtat och ställt upp resväskan. Det ska bli en genomtänkt packning den här gången därför börjar jag i tid. Dvs. inte dagen innan. Frågan är, var börjar man? Badkläder eller shorts. en av alla miljarder fördelar med att åka på vintern är att man kan börja packa tidigt eftersom att man ändå inte använder jeansshorts, klänningar, ballerina och annat.


LÖRDAG

Tripp till IKEA. Det måste vara första gången kommit hem från IKEA med en enda sak. Två ramar fick följa med mig hem så äntligen ska syster få sin plats vid Eddie. Stan var definitivt inte ett allternativ i detta väder. Kanske Kista senare om sällskap finns tillgängligt för dit åker man inte ensam! Där kan vad som helst kan hända... 

Nu är det dags för mig och niemand att bege oss, vi ska träna ihop! Lika kul varje gång.

GÖR DET DU VILL!

Nu börjar det!


SPEND SOME MONEY!

Känns underbart att få köpa sommarkläder och faktiskt få använda dem inom en vecka! Imorgon ska jag åka till stan och köpa böcker, reseflaskor, lite sommarkläder, brillor, hörlurar och annat småkrafs. Inte helt fel!

Hittade ett längre linne från Monki som ska få följa med på resan.   


FREDAGFREDAGS MYYYYS OM DET SÅ...

Älskade fredag. Sista fredagen i Sverige också, som jag längtat. På tordag åker vi. Det är mycket att göra innan men snart är allt klart, jobbat undan mycket idag. Jag och syster sitter ner och njuter av helg i sofforna efter att ha körrt ner och köpt drömsemlor. En nära syster är den bästa vän man kan ha. Min bästa vän.  


PISSUNGAR

Jag är jävligt klar med gymnasiet. Nu är jag trött på omogna, skrikiga, fnittriga 92, 93or! Jag försöker skriva klart mitt hypotesarbete under en extremt lång håltimme. Samtidigt sitter det en gök, etta såklart, och klinkar (läs: spelar så in i helvete dåligt) på en gitarr. Han lägger märke till min irritation men fortsätter spela.

En sak är klar, det händer mycket på tre år. Nu är jag klar med gymnasietiden. Nu vill jag ut och jobba.

Samtidigt som jag skriver det här hinner gök nummer ett gå. Två minuter senare kommer två nya gökar men VARSIN gitarr. Nu spelar båda i ett helkasst komp men ostämda gitarrer samtidigt som en tjej försöker sjunga till! GE MIG KRAFT ATT ÖVERLEVA!


SVAR PÅ FRÅGA

Ännu en halsbandsfråga. Vart ifrån kommer halsbandet från inlägget "Torsdag"? Det kommer från Zoul, MQ.


STARBUCKS I SVERIGE

Idag öppnar Starbucks i Sverige. På Arlanda. Det känns inte som att Starbucks kommer komma in i de svenska städerna på många år.. om ens någonsin. Det kan inte vara någon vidare marknad. Då hade det redan öppnat.


NICE

Livliga barn. Soft jobb. Jag har världens skönaste jobb! Vi spelar wii, dansar till Nanne Grönvall och bakar.


TORSDAG

Det finns hela tiden något att kolla på i OS. Det gör mig besatt. Snart jobb sedan träning och plugg. Fick en massa gjort i går och imorse. Ligger snart fem dagar före planeringen. Inte helt fel. Konstrigt att man kan massa energi och jobba av allt på en gång när man egentligen är så sjukt skoltrött..


LUNCH

Lunch innan jobb. Jag har ett svagt minne av att jag lovade att vi skulle baka idag. Det är ungefär samma sak som att planera att storsanera halva huset. Har man lovar så har man.   


poor creature

Det är synd att alla inte är så exemplariska som vi!


KVÄLLSMYS


SVÅRT ATT FÅ ARSLET UR VAGNEN

Dag att börja. Måste klippa ut inspirationsbilder ur olika tidningar till klänningar jag ska sy upp. En studentklänning och en till annat festligt tillfälle. Det känns som att det kommer bli en hel del av sådana nu till våren!


DAGEN

Skön dag, vi slutade tidigt. Lite för sköna dagar numera. Någon gång måste det ju vända? 
Idag fick vi våra studentmössor! Tiden rinner iväg men inte mig emot! Dessutom är allt bokat nu: Utspring fjärde juni i Adolf Fredriks kyrka. Var det så svårt? Enligt rektorn är den helt outstanding… Men kanske ska man vänta med att vara glad med tanke på att den damen har förmågan att hitta på en del. Imorgon kanske det är Wennergren Center som gäller?

Planeringen håller också, två dagar innan deadline har jag skrivit klart. Någonting måste väl skita sig snart? Jag menar, så att allt är sig likt! Positivt tänkande, jo jag tackar!


BILDEN

Det händer ta mig fan ingenting...


SKINNBRAXAN

Jag är ruskigt feg. Kan egentligen ingenting om kläder men ser någon med ett plagg och tänker det där skulle jag vilja ha. Sedan ger jag mig inte förens jag hittat det. Och nu har jag hittat dem. Skinnlegnings, imitation förståss, som är förväxlingsbara med byxor. Inte för tajta och slimmade. Nej, dem är just byxaktiga. Perfekt för en fegis i klädväg.

 Kappahl barn 199 kr

ONSDAG

Har en liten förhoppning att sluta tidigt idag. Annars halv tre. Halv tre är egentligen inte alls sent men med tanke på hur tidigt vi slutar numera blir halv tre sent. 
Sverige tog sitt andra guld i natt. Jag tror att det här kommer bli Sverige bästa OS någonsin. Man kan ju alltid hoppas. 
Senare idag blir råpluggande, mycket nu innan vi åker. Ska bli så skönt.


TISDAG

Klockan är ett och jag har hunnit med massor! Käftis, tränat, lunchat, pluggat OCH tvättat håret. Det sista momentet är just det, ett moment som tar sin tid! 
 


Haha..

Laban, vem heter Laban? Det ringer en telefonförsäljare hit för typ 1 minut sedan och presenterar sig som LABAN! Innan Laban hann förklarar sitt ärende la jag på samtidigt som jag hysteriskt skrattar närmast tjuter! Är det att vara mogen? Laban... hahaha


LYCKA?

Att ta alla tillfällen i akt. Jag minns en person som alltid gjorde det. Vartenda tillfälle att skratta åt någon eller göra någon till åtlöje. Av vilken anledning? Mår man själv bättre av att bara kunna glädjas då det går dåligt för någon annan?

Det kunde handla om små små saker som en händelse där någon hamnade i underläge, gjorde bort sig eller på något annat sätt hade ett bad moment. Dessa små små saker blåstes upp och berättades högljut inför alla vare sig dem brydde sig eller inte. Jag har tänkt på det här, men kan inte förstå nöjet med någon annans misslyckande. Jag kan själv minnas hur det känns när någon man verkligen tycker illa om misslyckas. Det känns bra! Men, tycker man inte om någon är det oftast av en anledning och för att få vatten på sin kvarn gottar man sig gärna i personens misslyckanden. Det är egentligen inte rätt men när det gäller denna person handlar det inte ens om ovänner. Det är ren och skär taskighet! Taskighet som gör att personen själv mår bättre… underligt nog finns det sådana personer.

Jag har inga sådana i mitt liv. Det älskar jag. De finns få personer jag kan säga att jag verkligen inte tycker om men det få som finns bryr jag mig inte om. Jag bråkar inte, jag lägger bara inte ner någon tid på dem. Sådan är jag. Jag hatar att bråka, jag hatar att ens visa ogillade mot person. Det känns meningslöst. Man får inte ut någonting av det.

Mina vänner är vänner, så som vänner ska vara! Sådana som glädjas med en. Som skrattar med en! Vänner jag tycker väldigt mycket om.En äkta vän


MÅNDAG

Går mot ljusare tider...


DET KOMMER KRÄVAS MOD

Jag kommer gråta. Det vet jag. Men sedan då? Det kanske är dags att klippa av tuffset..


HJÄRTLIG MIDDAG


SVAR PÅ FRÅGA

Inga kommentarer accepteras. Helst vill jag ta bort den funktionen men det går inte. Anledningen till att jag inte vill att kommentarerna ska synas är eftersom att bilderna och texterna är främst för mig egen skull. För att jag ska kunna gå tillbaka och titta vad jag gjort. För att jag tycke om att ha någonstans att skriva. Men, jag läser igenom alla kommentarer och svarar på alla som det finns möjlighet att svara på. Antingen i ett inlägg, som nu, eller via den frågandes mail eller blogg.

Den andra fråga var, vart ifrån kommer detta halsband? Jo, det kommer från Oriflame där jag själv jobbat. Det är inte så jag fått tag på det. Men därifrån kommer det. Känner du någon som säljer Oriflame, för det går inte att köpa i butiken på Stureplan, kan du köpa det väldigt billigt via henne/honom.    


KAP

Det känns som att korsetten får inhandlas på andra sidan jordklotet för i Sverige är det ont om korsetter som inte ser ut som en förlängd bh. Nej, annat fick fylla väskan. En silkesblus, en alla hjärtansdag present till kärleken och ett hårspänne att hålla fats mitt lilla tuffs med.


349 kr hm

29.50 kr hm
  


7-ELEVENS DRÖMSEMLA

Drömsemlan var verkligen en dröm! Hur god som helst.
Massa kardemumma kräm, saftig, rund och frasig på utsidan.
Inte i närheten av degig. Det är en bulle det!

15 kr på sleven


HEJ FANNY

Alla hjärtans dag kunde inte inletts bättre än en frukost med fin Fanny


ALLA HJÄRTANSDAG

Frukost med Fanny i stan


KVÄLLNING

Finns så extrem mycket måsten. Allt för lite ork. Det här skulle bli en lugn plugghelg men just nu är motivationen noll. Måste förbereda för fruktosten med Fanny imorgon på Waynes. Nöje med nytta. Vi ska sammanställa projektet. Kan inte fatta att det snart är klart!
Sedan måste, eller måste, sedan ska jag inhandla lite saker. Där bland en korsett av det propra slaget. Det var ont om sådana när jag var på jakt tidigare idag. Sedan ska den kassa klänningen bytas.. Tillsist träna och fira alla hjärtas dag! Det där var nog det bästa måstena. 


Fortfarande lite småglad över min slokhatt! Den fick platsen på mina gigantiska shampoo och balsam flaskor.


 

RÅNÖJD

Jag har hittat den ultimata slokhatten att bära i värmen om 12 dagar!


LÖRDAG


Town med syster


FREDAG

Sista dagen på en hååård skolvecka. Nej, hård är väl det sista man kan kalla denna veckan. Mycket eget plugg hemma men det är väl så det ska vara sista året. Mycket som skitit sig idag. Planeringen, praktik, utgången. Allt. Mycket att hinna med i helgen börjar imorgon. Åker till stan och inhandlar måsten… och vill ha. Sedan plugg, plugg, plugg. Söndag plugglunch med Fanny på favoritstället. Sedan alla hjärtansdagfirande.

Veckan som kommer får blir en transportstäcka. Inte långt kvar nu och det ska bli så skönt! Målet med nästa vecka är att använda brillorna mer. Jag blir så trött i huvudet utan dem.
Synd bara att det är så jobbigt + att man ser 10 år äldre ut. Är man 18 vill man inte se ut om 28..


TORSDAG

Om man på en dag hunnit med att: träna, plugga, städa, jobba och haft egen tid ska man vara nöjd. Det är jag. Och dagen är inte slut än. 
Börjar fundera på att sätta i rutin att gå och lägga mig tidigt, vid 21 någonting. Helt sjukt hur pigg man är dagen efter. Lite mer av den delen skulle inte skada.

Räddat livet på minstingen har jag gjort också. Hon satte min välstekta pankaka i halsen. Jag fick rycka in och banka henne i ryggen. Tillsist kom pankakan upp i sällskap med resten av magsäckens innehåll. Jag som redan hade skurat golvet efter bakningen. Tur att jag älskar flickorna annars hade det inte varit nådigt. Spyor är det värsta jag vet!
HÅR

Jag har inget pigment i mitt hår. Pigmenten är det som är, och tar upp färgen när man färgar håret. Tack vare en obildad frisör som satte i sebrisk blondering i mitt hår har jag inget pigment. Det är bara allmänt risigt och förstört. Tackar och bugar.
Min nya frisör är grym, för första gången bli jag inte hånad för mitt lilla tuffs på huvudet! Jag är en riktig sucker för frisörsprodukter och sanningen är att det inte är någon skillnad alls! Inte någon. Trots denna upptäckt går jag på allt.

Hur som helst, på denna salong har jag köpt en inpackning med färgpigment. Den var inte gratis men, tro det eller ej, den fungerar. Mitt hår som är rätt dött längst ner får massa glans och ser mer slingar ut (som det övriga håret). Jag låter inpackningen sitta i ca 1 min. Skulle den sitta längre, låt säga 5 min skulle håret bli rött... Men det försvinner successivt tvätt efter tvätt.   
Pigment gör att jag såsmåning om kommer kunna färga håret. Inte för att jag vill det men om det skulle slå slint behöver jag inte få typ grönt hår iallafall? Den dagen den sorgen…


Underverket är ekologiskt, heter Davines och nyansen tobacco


HET DISKUSSION

Det har uppstått en het diskussion om vem som lärde sig att torka sig i rumpan först! Diskussionen har nu övergått i ett vilt bråk. Den yngsta gråter av förtvivlan. Hon hävdar att det är väldigt tidig att kunna torka sig i rumpan när man är 4 år den äldre säger att hon var höst 3 när hon lärde sig! Vem var föst? Det är frågan! Och vilken fråga sedan. Inte konstigt att det är krig i världen.. 
 


ONSDAGS BILDEN


Noll förändring. Bara kallare.


DECORATE MY HAND


ONSDAG

Treans projektarbete har varit det jobbigaste någonsin. Men, nu är vi snart klara. Från kl. nio till ungefär nu har vi suttit sunkiga som attans, oborstade tänder, i pyjamas, utan bh och rufsigt hår, är det framgångskonceptet för att lyckas? Klippt, tejpat och sorterat har vi gjort. Tänk, snart har vi ett helt arbete. Den dagen var fruktansvärt långt bort för bara en vecka sedan.. Lite krut tidigare hade ju inte skadat. Nu är vi på gång. En lunch på söndag där vi sammanställer de sista är inbokat. Det som är kvar efter det kan inte vara mycket!
Nu blir det en förtjänad dusch, tidningsbläddrande och nagelfix.NATURLIGPAUS


KVÄLLSMYS

Fanny kom hit. Tog en mindre promenad följt av ost och kex, myspys. Imorgon ska vi åka till kungsberget och ha askul! Juste, det var det vi inte skulle göra. Skönt, i år slipper vi. Istället blir det projektarbete och OC med andra kungsbergetdissare.

 


TAN

Nej, det är fasen inte fint att vara så blek som man är nu. Helt oslagbart att vara brun! Egentligen borde man lära sig att "göra" blekt fint med tanke på att det är det man är majoriteten av året.


TISDAG

Skoldag. Att det bara var en lektion är en annan sak. Mötet med rektorn om treornas oprioriterade student gick över förväntan! Kanske får vi ett utspring?
Dessutom har jag gjort det jävligaste man kan tänka sig. Inte dragit ut en tand, fått en istapp i huvudet eller något annan bagatellartat. Nej, nej. Jämfört det här är allt annat, vad det än må vara, en fjärt i rymden! Jag har varit på Stockholms stadsbibliotek. På självaste stadsbiblioteket. Det tragiska är att jag är där alltför ofta och det är lika ångestframkallande varje gång. Det tar tid att ta sig tid, svårt att ta sig in för all snö och är man väl inne får man sicksacka mellan alla pensionärer för att nå fram till en hylla med en omöjlig bokstavskombination.
Hade jag haft en topp-tio lista av jävliga saker hade bibblan hamna längst ner den saken är klar.


MÅNDAG

Återigen en ledig dag pga sjuka eller vabbande lärare. Hade det inte varit för att det bara är några månader kvar innan studenten och orken är knapp så hade jag klagat men just nu är det bara skönt. Vågar inte tänka på hur hoptryckt undervisningen kommer bli om några månader pga all ledighet just nu.
Lite har jag fått gjort, tränat, skrivit krönika och skottat undan snö(?!)...
Innan dagens slut ska jag ha bytt en extremt dålig klänning och köpt en rouge.


PÅMINNELSE


SKRIVER EN KRÖNIKA

Jag försöker skriva en krönika och har tusen direktiv. Jag ska utgå från den och det och koppla till mig själv. Den ska handla om det, det och det men handlingen ska vara personlig? Jaha, men då förstår jag!! Nej...

 

NECKLES


PARTY PICTURES


 


LÅNGFRUKOST


Mycket mer blev det inte idag..


IGÅR KVÄLL

Fredagen. Louise fyllde 19 och det var ju värt att fira! Middag på Där med pasta, förkrök och utgång. Efter mycket om och men blev det Nype. Superstort och trevligt, perfekt.
Kul att så många följde med ut. Jag har aldrig varit med om en klass med såå mycket intriger men trots det hade vi så kul.
Tack för en fin kväll!
Efter 03 skulle Dianas underbara bror köra hem oss. Mellanlandade på McDonalds Fridhemsplan på Louises initiativ.
Efter att vi ätit, skrämt iväg holländare och vaktat när Hakim gick på toan utan lås åkte vi hem. Tack för skjutsen!
  

Födelsedagsbarnet med förkärlek till porrstångar!


KVÄLLSFIKA


TORSDAG

Styrkdag. Strykt HÖGARNA i tvättkällaren, inte nådigt. Det tog sin tid kan jag lova. Passat M&F har jag också gjort. Riktiga riktiga gosungar när dem inte kräver att få höra på Amy Diamond -it's my life för 300 gången eller när de kliar sig i håret samtidigt som de målar med fingerfärger.. 
Barn gör verkligen underbara saker men tänker sig aldrig för men kommer ofta på efteråt.
Jag minns så väl när jag, M&F kollade på bröderna lejonhjärta. Efter ungefär 40 min, säger den F som är fyra år. "Duu, vem är egentligen JonaTAND.." Haha, Jonathan är alltså huvudpersonen som varit med hela filmen. Vet man inte vem Jonathan är har man inte fattat mycket av filmen men snäll som hon är har hon suttit i 40 minoch kollat snällt.


ONSDAG

Ingen skola idag. Det är inte så illa med vinterkräksjuka, så länge det inte drabbar en själv. Många lärare med barn + vinterkräksjuka är en oslagbar kombination!

Pluggat på här hemma istället. Etik- och moral uppgiften klar, bra. Hittat bok och film för svenskan, en bra början? Sen var det civilrätten.. Det är en dag imorgon också! Jag menar, jag kan ju inte sitta sysslolös hela dagen? Noo.

Från det ena till det andra, vad hände med solen? Jag var råtaggad på en promenad men nu är ju vädret är lite föör bra… Som sagt, det är ju en dag imorgon också?

Börjar fundera på om jag ska ta en bild varje onsdag på samma föremål i trädgården för att se någon slags förändring, snart måste väl snön börja försvinna?

Så får det bli!


3/2-2010


Tidsfördrivet HTML

Av absolut ingen anledning återskapade jag denna blogg. Vilket misstag, jag som borde plugga. Istället börjar jag pyssla med HTML-koder. Bra! Svårt är det också, Font-Header hit och Text-Transform dit. Normal eller Bold? Vadå blir Bold fet text? Normal är ju minst lika fet?! Äh, jag tar bort den här delen av koden, det kan ju inte märkas om det inte ens är någon skillnad på Bold och Normal! Nähä, då försvann hela skrivfunktionen istället. Får se, vart tyckte jag? Aja, det tog ju bara(!!) 45 min att fatta var bland koderna jag var. Jag börjar om! Tänk vad humöret kan variera från dag till dag. Hade detta varit en av mina icke-dagar hade jag INTE resonerat ”jag börjar om”. Istället hade förmodligen börjat gråta och tagit ut min ilska på första bästa, vilket skulle bli en telefonförsäljare för fy fan vad dem ringer idag!

RSS 2.0